Liverpool Mastercard

lfc kort4Med et Liverpool Mastercard, har du alltid klubben med deg. Når du bruker kortet ditt rundt om i Norge eller resten av verden, viser du med stolthet hvilken klubb som er ditt hjerte nær.
Kortet kan brukes alle steder som aksepterer betaling med Mastercard, rundt regnet 32 millioner brukersteder totalt, inkludert Anfield. Med kortet får du en rekke fordeler og rabatter, det koster ingenting i årsgebyr og det er heller ikke noe etableringsgebyr.

Hvilke fordeler får jeg?

Du får en rekke rabatter når du bruker ditt Liverpool Mastercard. Skal du en tur til Anfield, da kan du få 20% i rabatt på ulike omvisninger på stadion. Dette kan være omvisning på kampdager eller omvisninger hvor du kan få møte en av legendene i Liverpool FC. Du kan se på nettsiden til Liverpool, hvilke turer som er ledige og med hvilke legender. Om du er på Anfield og skulle bli sulten, vil du også få 20% rabatt på maten på LFC Boot Room Sports Cafe. Så alt i alt trenger ikke turen å bli så dyr likevel.

Andre gode rabatter

Du får tilgang til fordelsbutikken. Her kan du handle på nettet i en butikk med lave priser på en lang rekke merkevarer. Du får kjøpt varer fra Samsonite, Ray-Ban, Phillips, Bose, Alessi, Weber og mange flere. Prisene som du får tilgang til i fordelsbutikken, er betinget av at du betaler med ditt Liverpool Mastercard. Sist men ikke minst, kan du handle hos Handysize på nettet. En av Nordens største nettbutikker med mer enn 3000 ulike reiseartikler. Du får 10% i rabatt på hele utvalget.

De andre og viktige detaljene

Det praktiske er sjeldent det mest spennende. Men det kan være nyttig å vite uansett. Liverpool Mastercard blir utstedt av DNB Bank. Som nevnt tidligere, er det ingen årsgebyrer eller etableringsgebyr. Du kan få inntil kr. 75.000,- i kreditt tilknyttet kortet. Men først må du gjennom en kredittvurdering. For å søke om søke kortet må du ha fylt 18 år, ha en fast inntekt og ikke ha noen betalingsanmerkninger. Med kortet får du rentefri betalingsutsettelse i 45 dager. Du kan også utsette betalingen lengre enn dette, men da må du betale renter. Den nominelle renten er på 21,6% pr. år.

Minimumsinnbetaling er kr. 250,- pr. måned. Med i kortet får du også en reiseforsikring. Denne gjelder på alle reiser, uansett om turen går til Bergen, Liverpool eller New York. Betaler du halvparten av transportkostnadene med ditt Liverpool Mastercard, trer forsikringen i kraft. Den dekker deg som korteier og din husstand eller tre medreisende.