Shell Mastercard

shell-mastercard-e1457525784278

Dette Mastercard er mer som et bensinkort som er tilknyttet et kredittkort. Kortet er mitt i blinken for deg som kjører bil selv og fra tid til annen har behov for å fylle på tanken. Her får du rabatt på hver eneste liter bensin/diesel, og på samme tid får du et kredittkort som kan brukes over hele verden. Du kan bruke kortet til daglig, når du tanker bensin hos Shell, når du handler på nettet eller er på reise i den store verden.

Disse rabattene for du


En rekke rabattordninger er tilknyttet Shell Mastercard. Når du fyller opp tanken på bilen, får du 40 øre i rabatt for hver liter. Dette er en trumf-bonus, som du kan spare på og bruke til kjøp av varer i trumf sin nettbutikk. Trenger du kontanter kan du heve poengene. En annen mulighet er å løse dem inn hos SAS, og gjøre dem om til eurobonus poeng.

Du får også 1% i bonus på alle andre kjøp du foretar med kortet. Denne bonusen blir også registrert som trumf-bonus. Kortet er en del av systemet til Ikano, slik at du får tilgang til fordelsportalen deres. På portalen kan du se en samlet oversikt over de rabatter du har oppspart og se hvilke andre rabatter du kan få når du bruker kortet. Rabattene er inndelt i kategorier og det lønner seg å «stikke innom» portalen, hvis en skal handle på nettet. Ett er rabatter hos leiebilselskapene og ved kjøp av reiser, noe annet er de rabatter du får i en lang rekke nettbutikker. Det kan være mye penger å spare ved å sjekke om du får rabatt på den nye sofaen du har lyst på.

Praktisk informasjon for Shell Mastercard

Kortet er utstedt av Ikano Bank. En må være 20 år for å søke, ha fast inntekt og ikke noen betalingsanmerkninger. Kredittgrensen er på kr. 75.000,-, som et maksimum. Rentefri betaling i 50 dager og ved betaling etter denne perioden, er den effektive renten på 26,05%

Andre utmerkede fordeler

Med dette Mastercard, kan du kjøpe en betalingsforsikring. Den koster deg 0,7 prosent av saldoen på kortet ditt, hver måned. Står det kr. 15.000,- som utestående på kortet, da koster forsikringen kr. 105,- pr. måned.  På den måten er du sikret mot betalingsproblemer, om det skulle skje noe uventet. Skulle uhellet altså være ute og du blir langvarig syk eller mister jobben, trer forsikringen i kraft og dekker det utestående beløpet på kortet.