Skandiabanken VISA

Det finnes svært mange tilbydere av kredittkort i Norge, der mange av de mest populære tilbys av kortutstedere eller finansieringsselskaper – og ikke banker i seg selv. Men også de store «sparebankene» kan by på svært gode kredittkort, i alle fall kan Skandiabanken gjøre det med sitt VISA-kredittkort. Her er det først og fremst svært gunstige betingelser som gjør at man seriøst bør vurdere dette kredittkortet, inkludert en meget lav effektiv rente. Kortet har ikke særlig mange fordeler i form av rabatter, men egner seg derimot svært godt til avbetaling over lengre tid. Skandiabanken tilbyr i tillegg til kredittkort også billig forbrukslån på sine nettsider.

Betingelser og kostnader

Den lave effektive renten er altså «gulroten» for at du bør opprette et kundeforhold i Skandiabanken og skaffe deg Skandiabanken VISA. Effektiv rente er nemlig så lav som 14,96%, noe som er blant de aller laveste for norske kredittkort. Faktisk så vil en slik rente være vesentlig lavere enn mange forbrukslån, og følgelig er det absolutt gunstig å handle ting på avbetaling med Skandiabanken VISA. Låner du 15 000 kroner og skal betale ned disse over ett år, så vil det kun koste deg 1189 kroner i renter. Til sammenligning så vil det koste over det dobbelte med mange andre kredittkort.

I tillegg kan du med kredittkortet utsette betalingen i inntil 50 dager før rentene i det hele tatt begynner å løpe. Nevnte vi også en høy kredittgrense på 100 000 kroner? Nei, vi må nesten konkludere med at Skandiabanken VISA er et av de beste kredittkortene i Norge hva betingelsene angår.

Fordeler og bonuser

Mens mange av de selskapene som satser utelukkende på kredittkort og forbrukslån kan tilby omfattende rabattprogrammer, cashback og bonuser, så har ikke Skandiabanken så mye å stille opp med her. Allikevel har de et rabattprogram som vil falle i smak hos mange, med rabatter i utvalgte butikker, restauranter og kanskje noe innenfor leiebil/overnatting også. En annen fordel er dog at du får reiseforsikring inkludert hvis du betaler halve transportkostnaden til en reise med kredittkortet. Avbestillingsforsikring er da også inkludert.

Søke om kredittkortet

For å søke om Skandiabanken VISA, så er du nødt til å allerede være kunde i banken, eller så må du bli det. For mange vil det kanskje virke tungvint å bli kunde her kun for kredittkortet, men på grunn av de gode betingelsene så vil det i mange tilfeller være verdt det. I tillegg så er du nødt til å være minst 18 år gammel for å søke. Om søknaden innvilges eller ei påvirkes ikke i så veldig stor grad av inntekten din, da kredittgrensen vil justeres etter hvor mye du tjener. Følgelig kan både studenter og de med fulltidsjobb skaffe seg dette kredittkortet.