VIP Creditcard

VIP_stort

Dette kortet, gir det lille ekstra, noe du kanskje allerede har skjønt på navnet på kortet.
Det er et «vanlig» visakort, med en rekke ekstra fordeler, for den som ønsker å få det maksimale ut av kredittkortet sitt. Det kan brukes over hele verden, på alle de millioner av steder som tar imot Visa som betalingsmiddel. Utover dette, får en tilgang til noen helt spesielle goder og fordeler.

Mange av fordelene med VIP Creditcard, går på rabatter. Men, en får også gratis inngang på en rekke av de mest populære utestedene i Norge og invitasjoner til spesielle begivenheter, som er forbeholdt VIP kunder.

Hvilke rabatter får jeg

Rabattene er det mange av. På en lang rekke utvalgte butikker, kan du oppnå en rabatt på mellom 10 – 50%, om du betaler med kortet ditt. Mange av stedene du får rabatt, er nøye utvalgt for å passe til et VIP Creditcard. Noen av disse stedene er Spa-hoteller, som First Hotel Grims Grenka i Oslo, Holmen Fjordhotell og Vestlia Resort.

I tillegg for du hele 10% i rabatt på alle Scandic hotellene i Norge og en noe mindre rabatt på Scandic sine hoteller i våre to naboland, Sverige og Danmark. Du får 20-30% rabatt hos Limousine Partner, om du trenger en limousin til en festlig anledning.

 

Eller hva med rabatt på skjønnhetspleie i salongene til Adam og Eva, Tone Lise akademiet og flere andre steder. Det er mange rabatter en kan få med bruk av kredittkortet, eneste betingelse er at en bruker kortet til å betale med.

Praktisk informasjon

stop-out-of-pocket-costs-570Det koster ingenting å bestille kortet og det er heller ingen årsavgift. Aldersgrensen for å kunne søke er 20 år, samtidig må du ha en fast inntekt og være uten betalingsanmerkninger. Høyeste kredittgrense er på kr. 100.000,- og den rentefrie betalingen er på hele 50 dager. Velger du å betale etter denne perioden, er den effektive renten på 22,90%.

Som et ekstra pluss er det heller ingen gebyrer på kontantuttak og varekjøp i inn og utland. Kortet blir utstedt av yA-bank.

Andre herlige fordeler

En gunstig reiseforsikring følger også med kortet. Dette er kjekt å ha, når en skal ut og reise.
Det er kun den ene betingelsen, at minst halvparten av reisens kostnad må betales med kredittkortet. Da er en sikret på den aktuelle reisen.

Dette kortet er også tilknyttet en gjeldsulykkesforsikring. Skulle det verste skje, at en kommer ut for en alvorlig ulykke og dør, da vil denne forsikringen sørge for at utestående på kortet blir betalt. Da vil etterlate ikke få problemer med betaling av det utestående på kortet ditt.